Advokatfirman Törngren Magnell erbjuder uppsatspraktik VT 2018

Törngren Magnell är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i Stockholm. Vår verksamhet omfattar främst M&A, bank och finans och kapitalmarknad. Vi erbjuder också kompletterande tjänster inom ett antal specialistområden, bl a fastighetsrätt, arbetsrätt och tvistelösning.

Vi erbjuder sammanlagt fyra praktikplatser under vårterminen 2018 (två för den första delen och två för den senare delen av terminen). Praktiken kan antingen göras i samband med uppsatsskrivning eller inom ramen för en fördjupningskurs. Varje praktikperiod uppgår till tio veckor under vilken du får en inblick i advokatyrket och kommer att bistå våra delägare och biträdande jurister med affärsjuridiska spörsmål.

Tillsättning av praktikplatserna sker löpande. Vänligen ange tydligt vilken period du är intresserad av. Du är välkommen med din ansökan i form av personligt brev, CV, betyg och övriga relevanta handlingar till:

Advokatfirman Törngren Magnell
Att: Fredrik Ljungström
Västra Trädgårdsgatan 8
111 53 Stockholm
alternativt fredrik.ljungstrom@torngrenmagnell.com, anna.bjurell@torngrenmagnell.com eller amanda.winberg@torngrenmagnell.com.

Eventuella frågor besvaras av Fredrik Ljungström på telefon 08-400 283 45, Anna Bjurell på telefon 08-400 283 10 eller Amanda Winberg på telefon 08-400 283 43.

www.torngrenmagnell.com