JF åker till Åre 2019

Följ med på årets absolut roligaste skidresa tillsammans med JF!

JF åker till Åre är kanske ett utav JF:s mest uppskattade evenemang under året, av den självklara anledningen att det ges möjlighet till skidåkning i världsklass, ändlös afterski och en fantastisk sammanhållning. Välj själv om du efter en skiddag i strålande sol och bitande minusgrader värmer upp kroppen och dämpar pjäxvärken med Jägermeister på afterski på Verandan eller med ett en varm bastu i stugan.

Oavsett om du är en inbiten skidåkare som tar med både pist- och offpistlaggen eller om du hellre föredrar ett par välvallade längdskidor med en termos bland renarna kommer det bli en oförglömlig resa. Utöver den fantastiska vinterupplevelsen ges möjlighet till att besöka Åres välutrustade by med allt från svindyr shopping, mysiga caféer, lyxiga spaanläggningar eller ett besök på Åres chokladfabrik. Men framför allt vill vi lyfta fram den fantastiska gemenskap i sann JF-anda som sprider sig som snön i vinden.

Vi kommer på grund av stort tryck på biljetterna förra året att utöka antalet platser, allt för att fler ska få chansen att förgylla studietiden med en oförglömlig resa med massvis av nya vänner som resultat.

Resan är planerad till den 20-24 januari för att passa allas studieplanering. Allt detta för ett löjligt lågt pris. Ta chansen att följ med!

Mer information gällande bokning, pris, tider kommer under höstterminen. Har du några frågor fram tills dess, maila aktivitet@jforebro.se eller kom in till JF kontoret under lunchöppet och vädra dina funderingar över en kopp kaffe.

Är det rent av så att du skulle vara intresserad att arrangera och vidareutveckla ett redan vinnande koncept, sök till Åreutskottet genom att maila ovanstående adress. Vi ser fram emot att höra från dig!

Observera att du måste vara medlem i Juridiska föreningen för att åka med. Läser du rättsvetenskapliga programmet eller juristprogrammet är medlemskapet gratis och kan göras under fliken ”medlemskap”.  Läser du inte något av programmen kan du bli stödmedlem för 50 kr under samma flik. Du måste också studera vid universitet eller högskola i norden, vara 18 år och ha studentkortet. Studentkortet skaffar du enkelt på www.studentkortet.se

/Juridiska Föreningen