JF åker till Åre 2018

Nu är det snart dags. Årets roligaste skidresa, JF åker till Åre! Missa inte denna ypperliga chans att umgås med studenter från olika terminer, åka skidor dagarna i ända och dansa loss på afterskin! Du behöver inte vara erfaren skidåkare för att följa med! Resan anordnas i samband med Studentkortet Skiweek Åre, för den som är nyfiken på upplägget kan man läsa mer samt se bilder från föregående år på: http://skiweekare.se/

När?
Resan kommer att gå av stapeln mellan den 13-18 januari 2018  (lördag-torsdag).
Avresa sker på kvällen ca 22.30 den 13/1 med buss från Örebro universitet, vi kommer alltså att resa upp tillsammans och man behöver inte ordna med transporten själv. Hemresan sker på eftermiddagen runt 16.00 den 18/1.

Pris? 
Priset för resan är 2900 kr. I priset ingår bussresa tur och retur, boende i Åre samt liftkort under dessa fem dagar. Möjlighet att hyra skidor till rabatterat pris genom studentkortet kommer att finnas. Vi kommer att bo i stugor nära liftområdet, och det kommer att finnas möjlighet att önska vilka man vill bo tillsammans med.

Anmälan
Anmälan öppnar 1/11-17 kl. 12:30. Anmälan sker i ett formulär som läggs upp på denna sidan i samband med att anmälan öppnar.  Antalet platser är begränsat, så se till att vara ute i tid för att säkra DIN biljett! Efter att du skickat in din anmälan kommer du att få ett svarsmail om huruvida du fått en plats eller ej, betala inte anmälningsavgiften innan du mottagit detta mail!

Observera att du måste vara medlem i Juridiska föreningen för att åka med. Läser du rättsvetenskapliga programmet eller juristprogrammet är medlemskapet gratis och kan göras under fliken ”medlemskap”.  Läser du inte något av programmen kan du bli stödmedlem för 50 kr under samma flik. Du måste också studera vid universitet eller högskola i norden, vara 18 år och ha studentkortet. Studentkortet skaffar du enkelt på www.studentkortet.se.

För vidare frågor vänligen kontakta aktivitet@jforebro.se.

Hoppas att vi ses i backarna!

/Juridiska Föreningen

ANMÄLAN ÄR STÄNGD!