JF-idrott

Vi vet att långa dagar på universitetet kan vara påfrestande! Om du, precis som vi, börjar bli trötta i ryggen och är beroende av kaffe för att hålla orken uppe – kom på JF-idrotten och kombinera rörelse med gemenskap! Alla är välkomna, oavsett färdigheter eller galenskap.

Oavsett om du är elitidrottare eller anser att kånka på lagboken är tillräcklig motion så vill vi att just du ska va med! Idrottsutskottet arrangerar allt från återkommande aktiviteter i idrottshallen till ärofyllda turneringar. Kanske vill du få chansen att prova på klättring, paddel, biljard eller varför inte hoppa bort tentastressen på trampolinparken Jump? Kom på JF-idrotten!

JF idrotten är i full gång! Vi har en stående bokning i gymnastiksalen I1 varje onsdag mellan kl. 19.30 – 20.30 där vi spelar ett stort antal olika sporter. Funderar du på vilken idrott vi kör just denna veckan? Kika in på Facebook-eventet och läs mer.

Har du några frågor är du varmt välkommen att skicka ett mail till aktivitet@jforebro.se eller kom in och värm matlådan och ställ din fråga under JF:s lunchöppet.

Vi ses!