Besök hos DO

Den 7 februari anordnar Juridiska Föreningen ett studiebesök hos Diskrimineringsombudsmannen i Stockholm! Under besöket kommer vi få se hur DO arbetar med diskriminering, vilka karriärmöjligheter som finns samt tid till att ställa frågor. Vi kommer också att få lyssna på en föreläsning med DO:s internationella sekreterare om arbetet i förhållande till EU och arbetet där.

Sedan besöker vi SI, Svenska institutet. SI ska på uppdrag av regeringen bidra till att Sverige kan nå internationella mål inom en rad nyckelområden. Uppdragen spänner över utrikespolitik, utvecklings- och reformsamarbete och utbildningspolitik.

Vi kommer även att hinna besöka Konkurrensverket och får reda lite mer om vad de gör om dagarna och hur karriärmöjligheterna ser ut där. Är du i slutet av din utbildning finns det även möjligheter till sommarjobb och liknande, något de kommer att berätta mer om!

Resan går från Örebro resecentrum kl. 8.00 och vi är tillbaka i Örebro igen ca kl. 20.30. Besöket kostar 50:- för resa tur och retur, och betalas in till BG: 5768-6610; Ange namn och personnummer som referens.

Anmälan görs via formuläret nedan och är bindande.  Platsgaranti ges efter betalning. Sista anmälningsdag är onsdag den 30 januari eller i mån av plats, så ta chansen! Vi ses då!

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

Ditt namn (obligatorisk)

Personnummer

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer

Program

Termin

captcha

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –