Cederquist söker associate till vår arbetsrättsgrupp

Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Du får möjlighet att utvecklas i en högkvalitativ och modern organisation tillsammans med våra topprankade jurister. Vår Cederquistanda uppmuntrar och stimulerar erfarenhetsutbyten, samarbete, personlig utveckling och trivsel. Du kommer att märka att våra kärnvärden, kvalitet, lyhördhet, hållbarhet och passion präglar vår kultur och allt vi gör. På en internationell arena blir du en del av vårt inofficiella nätverk, upparbetat med några av världens främsta byråer.

 

Låter det här som en arbetsplats för dig? Vill du dessutom arbeta med några av Sveriges mest intressanta uppdrag inom arbetsrätt? Vår arbetsrättsgrupp rankas ständigt som en av de absolut främsta i Sverige och nu behöver vi fler unika talanger till vårt starka team!

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som snart tar examen från juristlinjen alternativt är i slutfasen av din tingstjänstgöring. Du har ett stort intresse för arbetsrätt och vi ser gärna att du har läst/läser specialkurser inom området. Utöver dina akademiska meriter värdesätter vi egenskaper som kompetens, driv, nyfikenhet och ett genuint intresse för både affären och juridiken.

 

Vad erbjuder vi dig?

Självklart har alla medarbetare hos oss en individuellt utformad utvecklingsplan. Du har också en plats i vårt internautbildningsprogram CQ LEAD vilket kan liknas vid en intern MBA med fokus på affärsmannaskap och ledarskap. Det finns även möjlighet att prova på att arbeta hos någon av våra klienter eller hos en internationell vänskapsbyrå. Hos oss får du snabbt eget ansvar och därigenom bidrar du till helheten och hjälper oss att ytterligare växa och stärka vår position.

 

Är du vår framtida kollega?

Ansök genom att klicka på länken nedan och följ instruktionerna. Intervjuer kommer att ske löpande för start under hösten 2017/våren 2018.

http://karriar.cederquist.se/jobs/36710-associate-till-var-arbetsrattsgrupp

 

Har du frågor kontakta HR-Specialist Deirdre Net, +46 8 522 066 57 eller deirdre.net@cederquist.se.