Hannes Snellman söker summer trainees!

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora affärstransaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.

Vad erbjuder vi?
Är du juridikstudent med en längtan efter att få prova på livet på en av de mest framstående affärsjuridiska byråerna i Sverige och Norden? Hannes Snellmans Summer Trainee Programme erbjuder dig värdefull arbetslivserfarenhet redan under studietiden.

Som Summer Trainee hos oss får du en ovärderlig inblick i det dagliga arbetet på byrån samt ett försprång i din kommande karriär. Under din traineeperiod arbetar du heltid hos oss under 8-10 veckor med varierande uppgifter i ett nära samarbete med flera av branschens vassaste jurister och experter. Du får delta i spännande och unika projekt och lära dig hur vi arbetar med både svenska, nordiska och internationella klienter. Du arbetar såväl självständigt som i team och tilldelas en handledare som ger dig praktisk vägledning och stöd i ditt arbete.

Hos oss kan du arbeta inom områden som aktiemarknadsrätt, företagsöverlåtelser, finansiering, konkurrensrätt, offentlig upphandling, IT- och immaterialrätt, kommersiella avtal, tvister, CSR och arbetsrätt.

Engagemang, gemenskap och samarbete är viktigt för oss och vi arrangerar därför även många sociala aktiviteter. Sammantaget kommer du att få kunskaper, färdigheter och kontakter som är värdefulla på vägen till att bli en framgångsrik jurist.

Vem söker vi?
Till sommaren 2019 söker vi ambitiösa och engagerade juridikstudenter med ett genuint intresse för affärsjuridik och näringslivsfrågor. Vi välkomnar ansökningar från juridikstudenter som har avslutat termin 6 vid sommarens start.

Är du resultatinriktad, kvalitetsmedveten och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Har du en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt? Då tror vi att du kommer att trivas utmärkt hos oss! Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

När och hur ansöker du?
Är du rätt för oss och vi för dig? Skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg vår hemsida på www.hannessnellman.com/careers/vacant-positions redan idag. Sista ansökningsdag är den 6 januari 2019 men intervjuer och urval sker löpande. I ansökan får du gärna specificera vilket affärsjuridiskt område du är mest intresserad av att arbeta inom.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta: Annie Tillmo, HR Coordinator, tel. 076 000 00 10.

Välkommen med din ansökan!