Hatem & Sjunghamn Advokatbyrå söker praktikanter till B-perioden våren 2018!

Hatem & Sjunghamn Advokatbyrå söker dig som vill kombinera slutskedet av din utbildning med praktik vid en humanjuridisk byrå.

Vi är en mindre humanjuridisk byrå som uteslutande arbetar med migrationsrätt, familjerätt och brottmål. Praktiktjänstgöring innebär kvalificerat praktiskt juridiskt biträde i olika ärenden på byrån.

Utöver sedvanliga administrativa arbetsuppgifter kommer du att få en inblick i det dagliga arbetet vid en humanjuridisk byrå där du biträder advokaterna med upprättande av rättsutredningar, utkast till inlagor. Under praktikperioden erbjuds du, i mån av tid och möjlighet att även följa med advokaterna på förhandlingar.

Praktiken omfattar 10 veckor under B-perioden våren 2018.

Vi söker dig som har lätt för att sätta dig in i nya ärenden och rutiner, vara självständig och fungera i grupp. Vi kommer fästa stor vikt vid praktikantens personlighet. Du är socialt kompetent, har god samarbetsförmåga, är effektiv och flexibel. Rekrytering sker löpande.

Skicka CV, betyg samt personligt brev per mejl till info@hatemsjunghamn.se och ange i ämnesraden ”praktik_B-perioden våren 2018”.