Hatem & Sjunghamn Advokatbyrå söker praktikanter!

 

Hatem & Sjunghamn Advokatbyrå söker praktikanter till A- och B-perioden hösten 2018!

Hatem & Sjunghamn Advokatbyrå söker dig som vill kombinera slutskedet av din utbildning med praktik vid en humanjuridisk byrå.

Vi är en mindre humanjuridisk byrå som uteslutande arbetar med migrationsrätt, familjerätt och brottmål. Praktiktjänstgöring innebär kvalificerat praktiskt juridiskt biträde i olika ärenden på byrån.

Utöver sedvanliga administrativa arbetsuppgifter kommer du att få en inblick i det dagliga arbetet vid en humanjuridisk byrå där du biträder advokaterna med bland annat upprättande av rättsutredningar och utkast till inlagor. Under praktikperioden erbjuds du, i mån av tid och möjlighet att även följa med advokaterna på förhandlingar.

Praktiken omfattar 10 veckor under A- eller B-perioden hösten 2018.

Vi söker dig som har lätt för att sätta dig in i nya ärenden och rutiner, vara självständig och fungera i grupp. Vi kommer fästa stor vikt vid praktikantens personlighet. Du är socialt kompetent, har god samarbetsförmåga, är effektiv och flexibel. Rekrytering sker löpande.

Skicka CV, betyg samt personligt brev per mejl till info@hatemsjunghamn.se och ange i ämnesraden ”praktik_A-perioden hösten 2018” eller ”praktik_B-perioden hösten 2018” beroende på vilken period som önskas.