I Fokus – bloggen

I Fokus-bloggen ger en personlig prägel på det här med JF. Nuvarande styrelseledamöter svarar på frågor på sitt sätt och ger sin syn på arbetet med Juridiska Föreningen. Vad har varit spännande, vad har varit roligt? Kom med i tänket inför Valet 2013 och fundera vad du skulle kunna tänka dig, kanske finns det en styrelsepost just för dig!

Linnéa, utbildningsbevakare för rättsvetarna, svarar på lite frågor

JF : 2 april, 2013 07:13 : I fokus

Linnéa är rättsvetenskapliga programmets utbildningsbevakare inom JF. Med starkt engagemang har hon drivit frågor som rör allt från scheman till kursupplägg för programmets studenter. Utöver det har hon även arbetat med arrangemang som JF anordnat, exempelvis examensceremonin. Läs hennes svar på vad JF är för henne i texten nedan: läs mer »

Väl valda ord från vår marknadsansvarige Erik

JF : 27 mars, 2013 07:40 : I fokus

Som marknadsansvarig snackar Erik en del med våra samarbetspartners – och satt även med i ledningsgruppen för senaste Juristmässan. Han är engagerad, supertrevlig och lätt att snacka med, så självklart passade han perfekt för posten. Nu reflekterar han lite över arbetet i JF. läs mer »

Lucy berättar om sin syn på JF

JF : 19 mars, 2013 08:50 : I fokus

Lucy sitter som sekreterare i Juridiska Föreningens styrelse – och ansvarar för mycket administrativt men också en hel fix och trix (hon är helt oumbärlig, styrelsen funkar inte utan henne). Ett engagemang i Juristmässan ledde till en plats i styrelsen, mer om det nedan: läs mer »

Joel, studiesocialt ansvarig, svarar på lite frågor

JF : 14 mars, 2013 04:50 : I fokus

Joel är JFs festfixare. Han var med och startade upp föreningens största sittningsprojekt hittills, Balen, under förra våren – och sökte därefter posten som Studiesocialt ansvarig. Han är ansvarig för det mesta i fest- och aktivitetsväg, och du förmodligen träffat honom på någon JF-PUB redan. Vi ställde några frågor till honom. läs mer »

« Sida 1 »