Mannheimer Swartling söker biträdande jurister

Stockholm, Göteborg och Malmö

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyrå. Som fullservicebyrå med en rad olika verksamhetsområden kombinerar vi djup juridisk kunskap med branschkännedom för att uppnå högsta kvalitet. Vi arbetar ständigt för att vara den bästa rådgivaren på marknaden och har många av Sveriges och världens ledande företag som klienter. Hållbarhet är en naturlig del av vår rådgivning och utvecklingen av byråns grundläggande värderingar affärsfokus, kvalitet och laganda. Mannheimer Swartling har 550 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bryssel, New York, Moskva, Hong Kong och Shanghai.

Vi söker alltid nyutexaminerade och tingsmeriterade jurister och rekryterar löpande under hela året.

Som fullservicebyrå med specialistkompetens inom praktiskt taget alla affärsjuridiska områden och ett stort fokus på utbildning och personlig utveckling har vi en unik plattform där du har möjligheten att forma din egen karriär. Vår ambition är att erbjuda dig bästa möjliga förutsättningar oavsett om du är nyutexaminerad eller mer erfaren jurist. Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör vilket är en ambition som genomsyrar hela verksamheten. Vi drivs av en stark gemenskap och arbetar prestigelöst över gränserna både inom byrån och tillsammans med våra klienter. Engagemang, trivsel och delaktighet är grundläggande principer för vår verksamhet.

Rollen som biträdande jurist

Rollen som biträdande jurist kan se lite olika ut beroende på vilken grupp och vilka projekt du arbetar med. Gemensamt för våra biträdande jurister är att de ständigt utmanas genom att arbeta med många av marknadens mest spännande uppdrag. Eftersom vi arbetar enligt True Partnership-modellen kommer du som jurist att arbeta nära både seniora jurister och delägare, både inom din egen grupp och tillsammans med andra verksamhetsgrupper och kontor. Genom vårt utbildningsprogram och möjligheten att rotera mellan olika verksamhetsgrupper kommer du snabbt in i arbetet och får en inblick i de flesta rättsområden och ärendetyper som förekommer hos oss. Vår internationella närvaro och våra utlandskontor gör även att du i stor utsträckning arbetar i internationella ärenden även på våra Sverigekontor.

Din profil

Vi söker dig som är på väg att ta eller har tagit juristexamen. För oss är din personlighet minst lika viktig som goda formella meriter. Att du delar våra grundläggande värderingar som präglas av laganda, affärsfokus och kvalitet är viktigt för oss, liksom ditt intresse och din fallenhet för affärsjuridik och konsultrollen. Du brinner för att ge service och lösa problem samt leverera hög kvalitet i allt du gör. Vidare har du ett intresse för näringsliv och företagande och vill utveckla din förståelse för olika typer av verksamheter.

Välkommen med din ansökan!