Jobb- och praktikanonnser

KARRIÄR


Här presenterar Juridiska Föreningen löpande nya platsannonser från olika företag, organisationer, myndigheter med flera som anställer studenter eller utexaminerade. Dessutom kommer det att publiceras aktuella nyheter om vad som sker inom föreningen. Kom ihåg att titta in här ofta så du inte missar några möjligheter.

Feb 25, 2019


HANNES SNELLMAN SÖKER LAW STUDENT TRAINEE


Befinner du dig i den senare delen av din juridikutbildning och vill satsa på din framtida karriär? Är du engagerad, serviceinriktad och positiv? Då tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss!


Läs mer

Mar 4, 2019


LINKLATERS PRESENTERAR:
DRÖMJOBBET!


En roll som Legal Researcher hos oss på distans under två terminer. Rollen är omväxlande och innebär att du på distans assisterar jurister i juridiskt arbete – en bra merit för framtida anställningar!


Läs mer

Mar 8, 2019


PRAKTIKPLATSER VID KULTURDEPARTEMENTET


Är du intresserad av att göra praktik inom något av Kulturdepartementets ansvarsområden och är i slutskedet av dina studier? Som praktikant på Kulturdepartementet får du möjlighet till en spännande praktiktjänstgöring i händelsernas centrum.


Läs mer

Feb 25, 2019


FÖRSÄKRINGSKASSAN I ÖREBRO SÖKER PRAKTIKANTER

Vill du göra praktik på en av Sveriges största myndigheter?

 Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället.


Läs mer

Mar 5, 2019


GLIMSTEDT SÖKER PRAKTIKANTER!


Flera av våra kontor erbjuder praktik för dig som vill kombinera studier med praktik. Det finns möjlighet att bli uppsatspraktikant, trainee eller sommarnotarie.


Läs mer

Mar 14, 2019


TALANGNÄTVERKET VINGE TALANG! 


Vinges talangnätverk för studenter som är intresserade av en framtida karriär hos Vinge. Som medlem får man förhandsinformation om tjänster, inbjudningar till event, seminarier och även rekryteringar. Det är ett jättebra sätt för att hålla sig uppdaterad men även ett bra sätt att hålla kontakten med oss.


Läs mer

Feb 25, 2019


CENTRAL SWEDEN SÖKER TVÅ PRAKTIKANTER INFÖR HÖSTEN 2019


Praktiken ger dig tillfälle att skapa ett stort kontaktnät genom möten med andra människor och kulturer samt ge dig en unik inblick i hur EU:s institutioner arbetar.


Läs mer

Mar 5, 2019


LEDIGA PRAKTIKPLATSER PÅ SVERIGES AMBASSAD I SINGAPORE


Ambassadens verksamhet omfattar handels- och Sverigefrämjande, politisk och ekonomisk rapportering, konsulära- och migrationsärenden samt försvars- och säkerhetspolitiskt relaterade frågor


Läs mer

Mar 18, 2019


ADVOKATBYRÅN LEGE SÖKER UPPSATSPRAKTIKANTER!


Som praktikant på Advokatbyrån LEGE får man delta i byråns dagliga verksamhet. Du har kontakt med domstolar, statliga och kommunala myndigeter. 

Vår ambition är att du ska få en god inblick i arbetet på en advokatbyrå samt inom våra rättsområden samt inom processrätt.


Läs mer

LUNCHÖPPET


Välkommen till JF:s kontor i L116 i Långhuset mellan kl. 12 - 13 alla vardagar. Vi bjuder alla medlemmar på gratis kaffe och te.


Vardagar: 12:00 till 13:00