Jobb- och praktikanonnser

KARRIÄR


Här presenterar Juridiska Föreningen löpande nya platsannonser från olika företag, organisationer, myndigheter med flera som anställer studenter eller utexaminerade. Dessutom kommer det att publiceras aktuella nyheter om vad som sker inom föreningen. Kom ihåg att titta in här ofta så du inte missar några möjligheter.

Okt 14, 2019


KILPATRICK TOWNSEND SÖKER UPPSATSPRKTIKANTER VT2020!


Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 kontor i USA och ett vardera i Stockholm, Beijing, Shanghai och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden.


Läs mer

Okt 23, 2019


FLERTALET PRAKTIKPLATSER HOS GLIMSTEDT VT2020!


Advokatfirman Glimstedt är en fullservicebyrå med stort fokus på affärsjuridik. Våra klienter är i allt väsentligt stora och medelstora svenska och internationella bolag, ägarledda bolag samt privatpersoner. Glimstedt är en av Sveriges största advokatbyråer med 14 kontor i Sverige och tre i Baltikum.

Läs mer

Okt 29, 2019


FOLKRÄTTSPRAKTIK PÅ RÖDA KORSET VT 2020!


Att vara Folkrättspraktikant innebär att ge stöd till och arbeta tillsammans med Svenska Röda Korsets folkrättsrådgivare. Det kommer att inkludera; bevaka och analysera frågor inom ansvarsområdet folkrätt både nationellt och internationellt.


Läs mer

Nov 4, 2019


CENTRUM FÖR RÄTTVISA SÖKER EN JUNIOR JURIST!


Vill du ägna dig åt principiellt viktiga rättsprocesser som stärker individens fri- och rättigheter? Ansök till tjänsten som jurist, junior associate på Centrum för rättvisa! Centrum för rättvisa står upp för individens fri- och rättigheter genom att driva rättsprocesser och delta i debatten om rättighetsfrågor.


Läs mer

Okt 14, 2019


KILPATRICK TOWNSEND SÖKER SOMMARTRAINEE STOCKOLM/ATLANTA VT2020!


Nu söker vi en sommartrainee inför 2020. Vårt populära sommartraineeprogram erbjuder dig en unik möjlighet att få en första inblick i den affärsjuridiska verksamheten i såväl Sverige som i USA.


Läs mer

Okt 23, 2019


PRAKTIKPLATSER ADVOKATFIRMAN FYLGIA KB VT2020! 


Fylgia söker nu uppsatspraktikanter för våren 2020!

Vi har två praktikplatser lediga med start den 13 januari eller den 23 mars. Som uppsatspraktikant kommer du att få följa byråns dagliga arbete och arbeta inom alla byråns verksamhetsområden tillsammans med såväl delägare som biträdande jurister.

Läs mer

Okt 29, 2019


KONKURRENSVERKET SÖKER PRAKTIKANTER VT 2020!   


Vill du jobba med frågor som berör alla medborgare? Är du intresserad av upphandling och/eller konkurrens? Vill du utvecklas i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö och arbeta med omväxlande och komplexa frågor? Då är Konkurrensverket någonting för dig.


Läs mer

Nov 4, 2019


UPPSATSPRAKTIKANT TILL DELOITTES SKATTEAVDELNING - LÖPANDE URVAL! 


Vill du bli en av vårens uppsatspraktikanter på vår skatteavdelning inom Private Client Services i Stockholm?

Nu har du möjligheten att bli en del av vårt team på Deloittes framgångsrika skatteavdelning. Vår framgång beror på bredden av våra tjänster och den djupa kompetensen vi har i specifika frågor.


Läs mer

Okt 23, 2019


PRAKTIKPLATS PÅ ADVOKATFIRMAN LEGIO VT2020! 


LEGIO är i dagsläget en av de äldsta och största processbyråerna i Sverige. Vi besitter en unik kompetens och erfarenhet som ger klienten ett avgörande övertag i sina ärenden. Vårt team av handplockade advokater och jurister har dessutom spetskompetens inom flertalet rättsområden.

Läs mer

Okt 23, 2019


UPPSATSPRAKTIK PÅ HYRES-OCH ARRENDENÄMNEN I STOCKHOLM VT2020!  


Hyres- och arrendenämnden i Stockholm har som ambition att ta emot en eller flera uppsatspraktikanter från juristutbildningen per termin. För att bli aktuell måste du skriva om något ämne som har anknytning till det som vi arbetar med på nämnden.

Läs mer

Okt 29, 2019


PRAKTIKPLATS PÅ ADVOKATBYRÅ I VÄSTERÅS VT 2020!


Endsjö Advokatfirma erbjuder praktikplats till juridikstudent som vill få en god inblick i arbetet på en advokatbyrå med inriktning på fullservice, med internationell inriktning.Läs mer

Nov 4, 2019


DELOITTE SÖKER NYUTEXAMINERAD SKATTEJURIST - LÖPANDE URVAL!


Kanske är det bredden av tjänster som gör vår skatteavdelning så framgångsrik. Eller den djupa kompetens vi har i specifika frågor. Oavsett vilket fortsätter vi expandera och söker nu nya kollegor. Du blir en del av vårt globala nätverk av skatteexperter i 150 länder som levererar tjänster till världens och Sveriges största företag och mest förmögna individer.


Läs mer

LUNCHÖPPET


Välkommen till JF:s kontor i L116 i Långhuset mellan kl. 12 - 13 alla vardagar. Vi bjuder alla medlemmar på gratis kaffe och te.


Vardagar: 12:00 till 13:00