Jobb- och praktikanonnser

KARRIÄR


Här presenterar Juridiska Föreningen löpande nya platsannonser från olika företag, organisationer, myndigheter med flera som anställer studenter eller utexaminerade. Dessutom kommer det att publiceras aktuella nyheter om vad som sker inom föreningen. Kom ihåg att titta in här ofta så du inte missar några möjligheter.

Sep 11, 2019


PWC ANNOUNCES TAX & LEGAL INTERNSHIP SRPING 2020!


Clarify the complex! In an ever changing world of rules and regulations, our advisors clarify the complexity of corporate tax and legal. Our team of legal advisors focus on being flexible and agile when helping clients with their challenges in corporate law.


Läs mer

Sep 5, 2019


UDDEVALLA TINGSRÄTT SÖKER JURISTPRAKTIKANTER!


Som juristpraktikant får du inblick i arbetet vid en tingsrätt. Arbetsuppgifterna motsvarar till stor del de arbetsuppgifter som nyanställda notarier utför, som att föra protokoll vid förhandlingar m.m.


Läs mer

Sep 5, 2019


DELOITTE SÖKER SKATTEKONSULT TILL TRANSFER PRICING I STOCKHOLM JAN 2020!


Är du intresserad av att arbeta med globala affärsmodeller som styrs av komplexa regelverk i en internationell miljö?Transfer Pricing eller internprissättning syftar till prissättning av olika typer av transaktioner som företas mellan bolag som tillhör samma multinationella koncern med verksamhet i flera skattejurisdiktioner. 


Läs mer

Sep 10, 2019


SVALNER SÖKER EN JUNIOR SKATTEJURIST TILL VÅREN 2020!


På Svalner arbetar du tillsammans med många av Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling, avseende såväl spetskompetens som bredd, i en mycket affärsmässig och driven organisation.


Läs mer

Aug 21, 2019


ÖREBRO UNIVERSITET SÖKER JURISTSTUDENTER FÖR INTERVJU!


Universitetskanslerämbetets (UKÄ) statistik visar att andelen studenter från studieovana hem är lägre vid juristprogrammet än vid andra program. Som forskare inom pedagogik och sociologi vill vi därför gärna intervjua dig inom vårt forskningsprojekt som bland annat studerar betydelsen av familjebakgrund och

utbildningsvägar.


Läs mer

Sep 5, 2019


DELOITTE SÖKER SKATTEKONSULT/SKATTEJURIST - GÖTEBORG JAN 2020!


Nu har du möjligheten att bli en del av vårt team på Deloittes framgångsrika skatteavdelning. Vår framgång beror på bredden av våra tjänster och den djupa kompetensen vi har i specifika frågor. Vi fortsätter att expandera och söker nu nya kollegor. 


Läs mer

Sep 5, 2019


DELOITTE SÖKER SKATTEKONSULT/SKATTEJURIST - STOCKHOLM JAN 2020!  


Nu har du möjligheten att bli en del av vårt team på Deloittes framgångsrika skatteavdelning. Vår framgång beror på bredden av våra tjänster och den djupa kompetensen vi har i specifika frågor. Vi fortsätter att expandera och söker nu nya kollegor. 
Läs mer

Aug 8, 2019


ADVOKATFIRMAN DEVLET AB SÖKER UPPSATSPRAKTIKANT!


Advokatfirman Devlet är en väletablerad byrå med verksamhet främst inom brottmål, men arbetar även med familjerätt, fastighets- och hyresrätt, avtalsrätt och migrationsrätt.


Läs mer

Sep 03, 2019


CENTRUM FÖR RÄTTVISAS MIDANDER-LÖNNSTIPENDIUM!


Har du skrivit examensuppsats i juridik om fri- och rättigheter? Ansök om 2019 års Midander-Lönnstipendium senast den 18 oktober 2019!


Läs mer

Sep 5, 2019


AFFÄRSJURIST TILL DELOITTE LEGAL SERVICES I STOCKHOLM JAN 2020!  


Deloitte Legal Services ingår i ett globalt nätverk bestående av över 1 500 affärsjuridiska experter på våra Deloittekontor i ca 70 länder världen över. Vi tillhandahåller ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster inom exempelvis bolagsrätt, M&A, avtalsrätt, arbetsrätt...


Läs mer

Sep 10, 2019


MEDBORGARJURISTERNA SÖKER NYA RÅDGIVARE INFÖR HÖSTTERMINEN!


Studerar du termin fyra eller senare på jurist- eller rättsvetenskapliga programmet? SE HIT!

 

Vill du få chansen att använda dina kunskaper i praktiken, och att faktiskt hjälpa riktiga människor i verkliga möten?Läs mer

Sep 10, 2019


UPPSATSPRAKTIKANTER TILL SVALNER!


Svalner erbjuder varje termin uppsatspraktik till 2-4 drivna studenter som är i slutet av sin juristutbildning. Syftet med praktiken är att du ska få praktisk erfarenhet av hur det är att arbeta som skattejurist i en affärsmässig miljö.


Läs mer

LUNCHÖPPET


Välkommen till JF:s kontor i L116 i Långhuset mellan kl. 12 - 13 alla vardagar. Vi bjuder alla medlemmar på gratis kaffe och te.


Vardagar: 12:00 till 13:00