Samarbetspartners

SAMARBETSPARTNERS


Besök Juridiska Föreningens samarbetspartners för inspiration inför karriären, kanske hittar du ditt framtida arbete här?

VINGE

CEDERQUIST

Cederquist är rankade som en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är en värderingsstyrd organisation som värderar kompetensutveckling och erbjuder ett gediget karriär- och utvecklingspaket.


Vi arbetar fokuserat med digitalisering, jämställdhetsfrågor och att erbjuda våra medarbetare en modern arbetsplats där du får alla förutsättningar att utvecklas till en skicklig affärsjuridisk konsult. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför är ett av våra primära fokusområden att alla som arbetar hos oss trivs och känner att de har möjlighet att nå hela sin fulla potential.


Vi lägger stor vikt vid att erbjuda innovativ och topprankad juridik och arbetar ständigt med att utveckla vårt erbjudande både till våra medarbetare och till våra kunder. Besök vår hemsida för att få veta mer: cederquist.se

LINKLATERS

Linklaters är en internationell affärsjuridisk byrå som jobbar regionalt och globalt med fokus på transaktioner. På stockholmskontoret arbetar vi med M&A Corporate, M&A Real Estate, Bank & Finans, Skatterätt och Processrätt.

Vi tillhandahåller de rätta förutsättningarna för dig att bli ledande inom ditt rättsområde genom handledning och stöttning från erfarna kollegor i kombination med globala utbildningar i världsklass. På Linklaters finns goda möjligheter till secondments och vårt stockholmskontor ger dig det bästa av en stor byrås fördelar gällande erfarenheter och know how i kombination med en familjär stämning på kontoret.

Vi söker talangfulla medarbetare med engagemang, driv, teamworkkänsla och en vilja att lära. Du som är intresserad av att arbeta med komplexa ärenden och stora klienter i ett internationellt fokus kommer att trivas hos oss!

Hemsida: www.linklaters.com
Mailadress: recruitmentstockholm@linklaters.com
Facebook: LinklatersSweden
LinkedIn: LinklatersSweden
Instagram: LinklatersSweden

MANNHEIMER SWARTLING

ROSCHIER

GERNANDT & DANIELSSON

DELPHI

LINDAHL

WISTRAND

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. I över ett sekel har vi byggt en advokatbyrå med erfarenhet, expertis och kapacitet att tillhandahålla högkvalitativ juridisk rådgivning samt skräddarsydda lösningar som möter våra klienters lokala, nationella och globala behov.

LUNCHÖPPET


Välkommen till JF:s kontor i L116 i Långhuset mellan kl. 12 - 13 alla vardagar. Vi bjuder alla medlemmar på gratis kaffe och te.


Vardagar: 12:00 till 13:00