Nyutexaminerad jurist till vår grupp för IT-rätt, immaterialrätt och medierätt, Cederquist

Vill du bli en del av vårt team inom IT-rätt, immaterialrätt och medierätt? Tycker du dessutom att det är viktigt med bra ledarskap och hållbarhetsfrågor i en dynamisk och utmanande miljö? Då kan du vara den vi söker.

Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Du får möjlighet att utvecklas till en skicklig affärsjuridisk konsult i en högkvalitativ och modern organisation tillsammans med våra topprankade jurister. Du kommer att märka att våra kärnvärden kvalitet, lyhördhet, hållbarhet och passion präglar vår kultur och allt vi gör.

Vem söker vi?

Egenskaper som driv, hög ambitionsnivå, mod och ett genuint intresse för både affären och juridiken utmärker dig och bidrar till att vårt redan starka lag blir ännu bättre. Du gillar att arbeta i team och trivs i en sammansvetsad företagskultur.

Vi tror att du är nyutexaminerad eller har något års arbetslivserfarenhet från branschen. Vi ser att du har ett intresse och god känsla för språk, eftersom vi arbetar mycket med avtal och andra texter. Har du skrivit uppsats eller läst specialkurser om personuppgiftslagstiftningen/GDPR, ser vi det som en merit, men det är inget krav.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer att ges möjlighet att arbeta brett inom specialistgruppens verksamhetsområden med avtal, utredningar, tvister och regulatoriska frågor. Självklart har alla medarbetare hos oss en individuellt utformad utvecklingsplan. Du har också en plats i vårt interna utbildningsprogram CQ Academy vilket kan liknas vid en intern MBA med fokus på affärsmannaskap och ledarskap. Det finns även möjlighet att prova på att arbeta hos någon av våra klienter eller hos en internationell vänskapsbyrå. Hos oss får du snabbt eget ansvar och därigenom bidrar du till helheten och hjälper oss att ytterligare växa och stärka vår position.

Är du vår framtida kollega?

Klicka på http://karriar.cederquist.se/jobs/45293-nyutexaminerad-jurist-till-var-grupp-for-it-ratt-immaterialratt-och-medieratt  och följ instruktionerna. Intervjuer kommer att ske löpande under hösten.

Har du frågor kontakta HR-Specialist Deirdre Net, +46 8 522 066 57 eller deirdre.net@cederquist.se.