Nyutexaminerade jurister med start hösten 2019

Tar du snart examen från juristprogrammet och är redo att ge dig in i affärsjuridikens värld? Vill du arbeta på en modern arbet- splats med bra gemenskap och engagerade kollegor? Som biträdande jurist på Hannes Snellman får du en unik möjlighet att starta och utveckla din karriär på en av de mest framstående affärsjuridiska byråerna i Sverige och Norden.

Vad erbjuder vi?
Som biträdande jurist hos oss får du arbeta med spännande och utmanande uppdrag med våra svenska, nordiska och internationella klienter. Du arbetar projektbaserat i skräddarsydda team, som ofta består av kollegor från olika arbetsgrupper, där du snabbt blir en värdefull medlem i teamet. Vi har även ett nära samarbete med våra kollegor på vårt Helsingforskontor.

Du kommer att delta i vårt interna utbildningsprogram Hannes Academy som ger dig verktygen att utveckla dig själv och din karriär. Du introduceras för arbetet på en advokatbyrå samt får möjlighet att lära dig mer om våra olika verksamhetsområden. Du får även en inblick i andra aktuella ämnen, exempelvis vad innovationer såsom blockchain innebär i praktiken, vilket ger dig en möjlighet att utveckla ytterligare färdigheter som hjälper dig i ditt arbete. Som ny biträdande jurist kommer du även bli tilldelad en fadder som introducerar dig till dina arbetsuppgifter och dina härliga kollegor.

Gemenskap och samarbete är viktigt för oss och därför sitter vi tillsammans i öppna kontorslandskap vilket bidrar till en härlig stämning. Vi satsar helhjärtat på våra medarbetare och gillar att hitta på roliga saker tillsammans! Vi arrangerar bland annat sport- aktiviteter, bokklubb, after work och årliga sommar- och julfester.

Vem söker vi?
Till vårt Stockholmskontor söker vi nu nyutexaminerade jurister med start i september 2019. Vi söker dig med höga ambitioner och en passion för juridik och affärer. För att trivas hos oss är du är en prestigelös lagspelare med en positiv och professionell attityd. Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska och har gärna erfarenhet från utlandsstudier, examen i ekonomi eller tingsmeritering.

Vi söker jurister till flera verksamhetsområden varför du gärna får skriva i din ansökan om du är särskilt intresserad av ett specifikt affärsområde. Vi söker främst jurister till våra affärsområden Public M&A, Dispute Resolution, Competition & Procurement samt Finance & Restructuring.

När och hur ansöker du?
Är du rätt för oss och vi för dig? Skicka in din ansökan med ditt personliga brev, CV, betyg och relevanta intyg redan idag. Intervjuer och urval sker löpande.
Vid eventuella frågor vänligen kontakta Annie Tillmo, HR Coordinator via e-mail annie.tillmo@hannessnellman.com.

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.hannessnellman.com/careers/vacant-positions?jobid=52101