Praktikprogram inom Tax & Legal Services våren 2019

Vad står överst på din önskelista när det gäller din framtid? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden lockar? Är du redo att ständigt lära dig något nytt, tänka annorlunda och ta fram bättre, mer anpassade lösningar? Då kanske det är dig vi letar efter!

PwC är världens och Sveriges ledande skatterådgivare och det geografiskt största nätverket inom Legal. Inom PwC Sveriges Tax & Legal Services arbetar ca 400 engagerade medarbetare runt om i landet med nationell- och internationell beskattning samt kvalificerad juridisk rådgivning. Vi erbjuder ett brett utbud av skatterådgivning inom företagsbeskattning, Transfer Pricing, moms och individbeskattning samt juridisk rådgivning inom områden som avtalsrätt, bolagsrätt och arbetsrätt. Bland våra uppdragsgivare återfinns både multinationella- och små- till medelstora företag samt kommuner, ideella föreningar, bostadsrättsföreningar och stiftelser. Vi verkar i ett globalt nätverk och vi finns representerade i fler än 150 länder.

Just nu söker vi praktikanter till flera orter inom Tax & Legal Services.
Under våren 2019 erbjuder vi dig som student en möjlighet att under tio veckor få en inblick i våra rådgivares vardag och ta del av de frågor och utmaningar de ställs inför. Som praktikant på PwC kommer du att aktivt delta i vårt dagliga arbete med både kundrelaterade frågor och andra utmaningar.

Ansök via https://emp.jobylon.com/jobs/28568-pwc-sverige-praktikprogram-inom-tax-legal-services-varen-2019-sverige/

We give you an opportunity of a lifetime!