Sök stipendium hos Rabble

Som student har man inte alltid plånboken full med pengar och man måste därför lära sig att vända på CSN-slantarna. Rabble är experter på rabattkoder och erbjudanden online och nu letar vi efter dig som är expert på att leva med studentbudget. Som Rabble stipendiat får du en MacBook Air som gör dig redo att ta an studentlivet.

Man kan på flera olika sätt hushålla med sina CSN-pengar. Berätta hur du lägger upp din budget och vilka knep du har för att lyckas hålla den. Det kan vara att använda rabattkoder, laga tonvis med matlådor eller att extrajobba utöver studierna. Skicka din ansökan till oss och motivera även varför just du behöver Rabble stipendiet.

Rabbles stipendiat får en MacBook Air, värde 11 000 kr, som hjälpmedel att klara av sina studier och att nå examen. Alla kan ansöka om Rabbles stipendium så länge du är student vid ett av Sveriges universitet eller högskolor.

Du ansöker enkelt till Rabble stipendiet genom att skicka in din ansökan (max 500 ord) tillstipendium@rabble.se . Senast 10 juli år 2018 kommer du få information om du tilldelats Rabbles stipendium. Stipendiaten kommer presenteras på rabble.se.

Rabble stipendium

 

Kriterier:

  • Ansökan måste innehålla bevis på registrering på kurs eller program vid svenskt eller utländskt universitet eller högskola.
  • Alla som studerar på universitet eller högskolenivå kan ansöka om Rabbles stipendium.
  • Det är helt gratis att ansöka om Rabbles stipendium.

Vad ska jag ha med i min ansökan? (max 500 ord)

  1. Presentation av dig själv. Vart och vad studerar du?
  2. Dina tips och trix på hur man på ett smart sätt lyckas hålla student-budgeten.
  3. Motivera varför just du ska tilldelas Rabbles stipendium.
  4. Dina kontaktuppgifter.
  5. Bifoga bevis på registrering på kurs eller program vid svenskt universitet eller högskola.

Rabbles stipendium omfattar:

MacBook Air från Apple

Sista ansökningsdag:

30 juni 2018

Stipendiat utses senast:

10 juli 2018