Sony Music Sverige söker juristpraktikanter

Sony Music Entertainment är ett av världens största musikbolag med c:a 8 000 anställda världen över. Huvudkontoret ligger i New York och bolaget är ägt av japanska Sony Corporation. På Sony Music Sweden är vi över 80 medarbetare som dagligen skapar, utvecklar, marknadsför och säljer musik ur vårt breda urval av svensk och internationell repertoar, som bl.a. innefattar artister som Beyoncé, Kygo, Michael Jackson, Alan Walker, Kent, Lorentz, Alicia Keys, Bruce Springsteen, Foo Fighters, m.fl. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm ovanpå Centralbadet, med adress Holländargatan 11. Läs gärna mer om oss på www.sonymusic.se.

Vi söker nu juristpraktikanter till hösten 2018. 

Som praktikant kommer du bistå vår avdelning Business & Legal Affairs. Du kommer arbeta inom ett brett område med varierande arbetsuppgifter, såsom administration, avtalsskrivning, avtalsgranskning och avtalsförhandling. Fokus är på immaterialrätt och avtalsrätt..

Vi söker en driven, kompetent, juridikstuderande som närmar sig examen. Arbetet bedrivs i en internationell miljö och därför är det ett krav att du ska ha goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du behöver även ha ett intresse för affärer och för musikindustrin som sådan.

Praktiken är oavlönad och kan fortlöpa parallellt med studier. Praktikens omfattning och tillträde avtalas separat med aktuell praktikant.. Ansökan, tillsammans med CV och betyg samt eventuella frågor, skickas via e-post till blasweden@sonymusic.com.