JF-Olympiad

JURIDISKA FÖRENINGENS OLYMPIADJURIDISKA FÖREINGENS OLYMPIAD


I år slår vi på STORT! Det är 20 år sedan Juridiska Föreningen bildades och detta kommer firas med en dagsfest/olympiad/sittning som saknar motstycke i JF:s historia. Vi kommer att ge allt!


 Under en heldag den 25 maj 2019 samlas studenter från hela Örebro för att tävla om ära och heder samt fira och avsluta terminen tillsammans med Juridiska Föreningen Örebro.


Temat för dagen är “tivoli”, vilket speglar hela dagen. De grenar som tävlas i kommer bland annat vara BUMPERBALL och BUNGEERUN! Självklart finns popcornmaskinen på plats som du kan välja att skölja ner med en kall RedBull eller medhavd dryck.


Efter att de fysiska aktiviteterna avslutas, byter vi ut träningskläder och energidryck ut mot något mindre svettigt och fortsätter festligheterna med en sittning på Pavven mellan kl. 18:30 - 20:30. Vid 20:30 öppnas dörrarna i Pavven för alla föreningens medlemmar och vi kör nattklubb tills tidig morgon. I Pavven är det laddat med musik, rökmaskiner och annat som hör festen till. 


Anmäl ditt lag bestående av 4 - 6 personer till Olympiaden för att vara med och tävla. Saknar du lag? Inga problem. ALLA är välkomna till olympiaden och för att testa på alla grenar samt njuta under solen.


Detta kommer äga rum den 25 maj från ca kl. 12:00 fram till sent, mycket sent.

HÄR ANMÄLER DU DITT LAG!


LUNCHÖPPET


Välkommen till JF:s kontor i L116 i Långhuset mellan kl. 12 - 13 alla vardagar. Vi bjuder alla medlemmar på gratis kaffe och te.


Vardagar: 12:00 till 13:00