JF-Olympiad

JURIDISKA FÖRENINGENS OLYMPIAD
JURIDISKA FÖREINGENS OLYMPIAD


2018 året var ett stort år. Det var 10 år sedan Barack Obama valdes till USA:s 44:e president, storbanken Lehman Brothers gick i konkurs, Sverige blev utan guldmedalj på OS i Peking och, årets tveklöst viktigaste nyhet; Juridiska Föreningen vid Örebro Universitet såg sitt ljus som en fristående förening.


Tio år, otaliga arrangemang och framförallt massor av hårt arbete senare presenterade JF Örebro stolt sitt tioårsjubileum! Under en heldag den 19 maj 2018 samlades studenter från hela landet i Örebro för att tävla om ära och heder samt fira tillsammans med Juridiska Föreningen Örebro.


Temat för dagen var “tivoli”, vilket speglade hela dagen. De grenar som tävlades i var bland annat såpafotboll, volleyboll, basket, ride the cow och många fler!


Efter att de fysiska aktiviteterna avslutades, byttes träningskläder och energidryck ut mot kostym/klänning och champagne när festligheterna sedan fortsatte med en sittning på Strömpis i centrala Örebro.


I år slår vi på STORT! Det är 20 år sedan Juridiska Föreningen bildades och detta kommer firas med en dagsfest/olympiad/sittning som saknar motstycke i JF:s historia. Vi kommer att ge allt!

Detta kommer äga rum den 25 maj från ca kl. 12:00 fram till sent, mycket sent.

Notera datumet och gilla eventet, mer information kommer löpande. Tills dess - kika på filmen från förra året och TAGGA!

LUNCHÖPPET


Välkommen till JF:s kontor i L116 i Långhuset mellan kl. 12 - 13 alla vardagar. Vi bjuder alla medlemmar på gratis kaffe och te.


Vardagar: 12:00 till 13:00