Summer Trainee – sommaren 2018

HR_RecruitmentAd_SummerTrainee_Stockholm_Summer2018_SocialMedia

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora affärstransaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.

Vill du växa med oss på Hannes Snellman?
Vi söker just nu Summer Trainees inför sommaren 2018.

Vad erbjuder vi?

Hannes Snellmans Summer Trainee Programme erbjuder dig som student möjlighet att redan under studietiden få uppleva vardagen på en framstående nordisk affärsjuridisk advokatbyrå. Som Summer Trainee får du delta i spännande och unika projekt och lära dig hur vi arbetar med både svenska, nordiska och internationella klienter. Arbetet präglas av teamwork och du får arbeta med varierande uppgifter i ett nära samarbete med flera av branschens vassaste jurister och experter.

Engagemang, gemenskap och samarbete är viktigt för oss och vi arrangerar därför många sociala aktiviteter tillsammans. Som trainee tilldelas du en handledare som ger dig praktisk vägledning i ditt arbete. Sammantaget kommer du att få kunskaper, färdigheter och kontakter som är värdefulla på vägen till att bli en framgångsrik jurist.

Vem söker vi?

Till sommaren 2018 söker vi ambitiösa och engagerade juridikstudenter med ett genuint intresse för affärsjuridik och näringslivsfrågor. Traineeperioden pågår under 8 till 10 veckor och för att vara aktuell för tjänsten ska du ha avslutat din sjätte termin vid sommarens start.

Vi söker dig som är resultatinriktad, affärsmässig och som drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du kvalitetsmedveten och du har en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. På Hannes Snellman arbetar vi i team och vi söker därför dig med en god samarbetsförmåga.

Du arbetar i ständig dialog med kollegor och har även kontakt med klienter och det är därför ett krav att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

När och hur ansöker du?

Om du är rätt kandidat för tjänsten så skickar du in ditt personliga brev till- sammans med CV och betyg via vår hemsida på www.hannessnellman.com/ careers/vacant-positions. I ansökan får du gärna specificera vilket affärsjuridiskt område som intresserar dig mest. Sista ansökningsdag är den 7 januari. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Ellen Björkstedt, HR Coordinator, på telefon 0721 724 640 eller via ellen.bjorkstedt@hannessnellman.com.

Välkommen med din ansökan!