Upphandlare till Eskilstuna kommun!

Är du en driven person som är nyfiken på att arbeta i en kommunal verksamhet som präglas av ett affärstänk i framkant? Då ska du läsa mer om denna tjänst!

Vi som arbetar inom Upphandlingsenheten arbetar bland annat med att genomföra upphandlingar inom både varu- och tjänsteområdet. Enheten har ett funktionellt ansvar för hela kommunens inköp- och upphandlingsverksamhet. Inom enheten ingår också juristfunktion, kostsamordning och ett e-handelsansvar. Som upphandlare hos oss kommer du att jobba i ett team med stort engagemang och enorm drivkraft. Förutom upphandlare finns inköpare, inköpscontroller och administratör i vår arbetsgrupp. Vi arbetar även med andra interna och externa samarbetspartners. Vi är ett team som har ett starkt affärstänk och strävar hela tiden efter att utvecklas och vi vågar prova nya idéer. För oss är det viktigt att tänka framåt och vi vill gärna att du är med och tänker nytt!

Att ha kompetenta och drivande medarbetare är viktigt för oss, därför erbjuder vi dig bland annat goda utvecklingsmöjligheter både individuellt och tillsammans med kollegor, friskvårdsbidrag på 1700 kr/år, flextid och möjlighet till att arbeta på distans. Detta är ett inspirerande och roligt arbete i en utvecklingsinriktad miljö där just du är med och gör skillnad för våra medborgare inom Eskilstuna Kommun!

Som upphandlare på vår enhet kommer du självständigt att leda och driva upphandlingsprojekt med många kontaktytor både internt och externt. Du kommer arbeta konsultativt i alla typer av upphandlingsfrågor mot kunder inom våra olika förvaltningar samt bolag. Du kommer primärt arbeta mot IT-området men även tjänsteupphandling ingår till viss del. Rollen innefattar både operativt arbete ut mot kund men också strategiskt utvecklingsarbete inom området. Som upphandlare arbetar du även med uppföljningar, förhandlingar, förlängningar, sortimentsförändringar, uppsägningar och vitesdiskussioner gällande våra avtal. Vi söker dig som vill vara med och ansvara för och bidra till att utveckla kommunens upphandlingsarbete.

Kontaktpersoner
Helene Larsson
Rekryteringskonsult AS&B Executive
070-2655682

Läs mer på:
https://www.asb-executive.se/lediga-tjaenster?mtrpage=assignment&mtrid=10861