Uppsatspraktik på Örebros skatteavdelning våren 2019!

Sök praktik på Grant Thorntons skatteavdelning i Örebro för våren 2019!

Genom en praktik hos oss får du:

  • Kickstarta din karriär som skattejurist
  • En fot in hos Sveriges Bästa Arbetsgivare 2017
  • Känna på hur det är att arbeta med våra kunder, Sveriges entreprenörer
  • Ett framtida kontaktnät

Om oss & skatteavdelningen i Örebro
På Grant Thornton är vi drygt 90 skattejurister som erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: fåmansföretag, företagsbeskattning, internationell beskattning och moms-tull- och punktskatter.

På skatteavdelningen i Örebro arbetar för närvarande 5 personer som hanterar såväl mindre ägarledda företag som större organisationer med internationell närvaro. Du kommer vara en i teamet och jobba med olika frågeställningar inom både svensk och internationell beskattning.

Vem är du?
Praktiken vänder sig till dig som läser på juristprogrammet eller motsvarande och har valt att inrikta dina studier mot skatt.

Intresserad av praktiken?
Praktiken kommer ske under våren 2019 och löper parallellt med dina studier.

Registrera din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Det personliga brevet ska innehålla en motivering om varför du vill praktisera hos oss på Grant Thornton. Skicka in din ansökan till oss senast den 2 december. Vi går löpande igenom urvalet så praktiken kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har några funderingar kan du kontakta ansvarig rekryterare Christin Rach på christin.rach@se.gt.com.

Varmt välkommen med din ansökan!
http://students.grantthornton.se/lediga-tjanster/praktikplatser/uppsatspraktik-pa-orebros-skatteavdelning-varen-2019-orebro/