Uppsatspraktik på PwC

Vad står överst på din önskelista när det gäller din framtid? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden lockar? Är du redo att ständigt lära dig något nytt, tänka annorlunda och ta fram bättre, mer anpassade lösningar? Då kanske det är dig vi letar efter!

Under hösten 2018 erbjuder vi dig som juridikstudent en möjlighet att under tio veckor få en inblick i våra skatterådgivares vardag och ta del av de frågor och utmaningar de ställs inför. Som praktikant på PwC kommer du att aktivt delta i vårt dagliga arbete med både kundrelaterade frågor och andra utmaningar.

Inom Tax på PwC arbetar ca 300 medarbetare runt om i Sverige med nationell och internationell beskattning samt juridisk rådgivning. Vi har en bred specialistkompetens inom ett antal skatteområden som personbeskattning, internprissättning, indirekta skatter, transaktionsrelaterad skatterådgivning, fastighetsbeskattning och beskattning av fåmansföretag och deras ägare samt juridisk rådgivning inom områden som avtalsrätt, bolagsrätt och arbetsrätt. Bland våra uppdragsgivare återfinns kunder som består av såväl multinationella bolag som små och medelstora företag samt kommuner, ideella föreningar, bostadsrättsföreningar och stiftelser. Vi verkar i ett globalt nätverk som består av bland annat 23 000 skatterådgivare och vi finns representerade i fler än 150 länder.

Ansök här.Ansök här.