Utrikesresan 2018

Hallo allemaal leden!

Det har äntligen blivit dags att leta fram solbrillorna och vårskorna. Den 8:e april går JF:s årliga utrikesresa av stapeln, denna gång med destination Amsterdam!

Under resan kommer vi att upptäcka allt staden har att erbjuda och utöver det kommer det även att finnas möjlighet att besöka den vackra staden Haag där vi kommer göra ett studiebesök på ICC där vi även planerar att besöka en rättegång. Som om inte det vore nog kommer det också att arrangeras en resa till vårt allas favoritbryggeri Heineken!

När?
Resan kommer gå av stapeln mellan den 8-11 april 2018 (söndag – onsdag).
Avresa sker 16.35 från Arlanda, vi tar oss gemensamt dit från Örebro med buss eller bil (mer information om detta kommer närmare avresa). hemresa sker 21.20 från Amsterdam och vi beräknas landa på Arlanda 23.20, vi tar oss sedan gemensamt tillbaka till Örebro.

Pris?
Priset för resan är 2 950 kr. I priset ingår resa t/r från Örebro till Amsterdam, boende samt studiebesök på den internationella brottmålsdomstolen, ICC. Det kommer också finnas möjlighet att hänga med på en tur till Heinekens bryggeri, då tillkommer en kostnad på 25€ där en guidad visning av bryggeriet, en tur med kanalbåt samt en tur till en utkiksplats ingår.

Anmälan
Anmälan öppnar den 22:a februari kl. 12.00. Anmälan sker i ett formulär som läggs upp på denna sidan i samband med att anmälan öppnar. Antalet platser är begränsat, så se till att vara ute i tid för att säkra DIN biljett! Efter att du skickat in din anmälan kommer du att få ett svarsmail om huruvida du fått en plats eller ej, betala inte anmälningsavgiften innan du mottagit detta mail!

Observera att du måste vara medlem i Juridiska föreningen för att åka med. Läser du rättsvetenskapliga programmet eller juristprogrammet är medlemskapet gratis och kan göras under fliken ”medlemskap”. Läser du inte något av programmen kan du bli stödmedlem för 50 kr under samma flik. Du måste också studera vid universitet eller högskola i norden, vara 18 år och ha studentkortet. Studentkortet skaffar du enkelt på www.studentkortet.se.

För vidare frågor vänligen kontakta aktivitet@jforebro.se

 

HÄR ÄR LÄNKEN TILL ANMÄLAN

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKyI2IldzOaDDZavT2PjjT6ytfrXEcWgR6IDiV3GsJRxSLpw/viewform