Utrikesresan

När skoltröttheten smyger sig på och vårsolen kikar fram, vad är inte bättre än att packa ner solglasögonen, vårjackan och passet och följa med på JF:s årliga utrikesresa!

Tidigare år, när vi besökt bland annat Amsterdam, Dublin och Berlin, har resorna varit avkopplande i ordets rätta betydelse. Tillsammans upplever vi staden, krogar, sevärdheter och oförglömliga pubar. Därutöver gör vi ett eller flera studiebesök på platser med juridisk anknytning såsom ambassader, domstolar eller juridiska byråer.

Är du omåttligt intresserad av internationell juridik eller bara ute efter en ursäkt att få umgås med vänner i en annan kontext än framför lagboken och på timebeer, ska du åka med på utrikesresan 2019!

Har du sedan kursstart drömt om att gå på ölspa i Prag tillsammans med alla andra kursare eller öppna upp ett CSN-konto i Schweiz för att sedan satsa pengarna på kasinot i Monaco? Eller älskar du bara att se och uppleva nya platser så ska du åka med på utrikesresan!

Om du har några funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till aktivitet@jforebro.se, besöka JF-kontoret under lunchöppet där du tillsammans med alla andra kan dricka kaffe och berätta om dina tidigare strapatser i fjärran.