Workshop med Vardagens civilkurage 1 november

Vill du att samhället säger ifrån när någon kränker dig? Vill du att samhället aldrig ser på när någon blir utsatt för våld? Vill du att samhället ska ha mer civilkurage? Allt börjar med dig själv och tillsammans skapar vi det samhälle vi vill leva i.

Örebro Rättighetscenter, ABF Örebro län och RFSL Örebro bjuder in till en workshop med Vardagens civilkurage!

Vardagens civilkurage är en ungdomsorganisation som arbetar för ett mer jämlikt och demokratiskt samhälle. Organisationen startades som projekt av Centralasiengrupperna 2015 och de genomför praktisk träning i civilkurage genom rollspel och dialogövningar. Under workshopen utforskar vi tillsammans olika ingripandetekniker för ett aktivistiskt medborgarskap. Vi tränar praktiskt civilkurage genom att utforska och finslipa olika tekniker för hur en kan ingripa i situationer.

Begränsat antal platser, först till kvarn!
Anmälan sker på https://www.abf.se/arrangemang/orebro-lan/orebro/samhalle-politik-fackligt/workshop-med-vardagens-civilkurage/

Datum: Torsdag 1 november kl 17.45
Plats: ABF Örebro, Fredsgatan 18

Föreläsningen är en del av föreläsningsserien Mänskliga Rättigheter @ABF som arrangeras av Örebro Rättighetscenter tillsammans med ABF Örebro Län och RFSL Örebro. Alla föreläsningar i serien är kostnadsfria och öppna för allmänheten.

Hoppas vi ses där!