Jobb- och praktikanonnser

KARRIÄR


Här presenterar Juridiska Föreningen löpande nya platsannonser från olika företag, organisationer, myndigheter med flera som anställer studenter eller utexaminerade. Dessutom kommer det att publiceras aktuella nyheter om vad som sker inom föreningen. Kom ihåg att titta in här ofta så du inte missar några möjligheter.

Jan 14, 2019


PRAKTIKPLATS PÅ ADVOKATFIRMAN DEFENS!


Advokatfirman Defens erbjuder studenter från juristprogrammet möjligheten till praktik under 10 veckor. Under praktikperioden får praktikanten bistå byråns advokater och biträdande jurister i den dagliga verksamheten med exempelvis rättsutredningar, inlagor till domstolar osv.

Läs mer

Jan 16, 2019


PRAKTIKPLATS PÅ GRANT THORNTONS SKATTEAVDELNING I ÖREBRO!


Sök praktikplats på Grant Thorntons skatteavdelning i Örebro för våren 2020. Som praktikant på Grant Thornton blir du del av en platt och förändringsbenägen kultur där även jämställdhet och hållbarhet är självklara delar. 

Genom en praktik hos oss får du kickstarta din karriär som skattejurist, ett framtida...


Läs mer

Jan 26, 2019


SVALNER SÖKER NYEXAMINERAD SKATTEJURIST MED START HÖSTEN 2020! 


Vad kan vi erbjuda? På Svalner arbetar du tillsammans med många av Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling, avseende såväl spetskompetens som bredd, i en mycket affärsmässig och driven organisation. Hos oss kommer du att få ett stort ansvar snabbt och en möjlighet...


Läs mer

Feb 04, 2019


PWC SÖKER TAX ASSOCIATES TILL STOCKHOLMSKONTORET MED START HÖSTEN 2020! 


Vill du vara med och skapa förändring, tänka i nya banor och jobba med den senaste tekniken? Brinner du för att tillsammans med kunniga och engagerade kollegor leverera hög kvalité i rådgivningen till våra kunder? Då kanske du är redo för en karriär inom PwC Tax & Legal Services! Dina arbetsuppgifter består bland annat av att analysera komplexa skattefrågor...


Läs mer

Jan 14, 2019


PRAKTIKPLATS SAVBACK HELICOPTERS AB! 


Vi är ett väletablerat varumärke i branschen och säljer till privatpersoner, företag och offentlig sektor på den globala marknaden. Utöver försäljning erbjuder vi tjänster inom luftfartsbranschen. Vi erbjuder juridisk rådgivning och avtal inom området av våra in-house lawyers, konsultation, värdering och kan förmedla tekniker och reservdelar med hjälp av vårt stora nätverk.


Läs mer

Jan 26, 2019


UTLANDSSTEPENDIUM HANS WERTHÉN FONDEN! 


Sugen på utlandsstudier?

Stipendiet är på mellan 100 000–200 000 kronor. Stipendiaten ska vara cirka 25–35 år, ha en akademisk examen helst lägst på masternivå men gärna doktorsexamen.

Ansökningsportalen för att söka stipendium från Hans Werthén Fonden 2020 är öppen mellan den 13 januari och den 2 mars 2020. 


Läs mer

Jan 29, 2019


INTERNATIONELL TÄVLING MED DLA PIPER I BUDAPEST MARS 2020!


DLA Piper har öppnat ansökan till "Lawyer for a Day" – en internationell tävling för juriststudenter! Ta chansen och ansök om att få vara med och representera DLA Pipers Sverigekontor i Budapest 27-28 mars 2020. Läs mer och ansök på länken nedan! 


Läs mer

Feb 10, 2019


PRAKTIK PÅ ENDSJÖ ADVOKATFIRMA I STHLM SOMMAREN 2020!


Endsjö Advokatfirma erbjuder praktikplats till juridikstudent som vill få en god inblick i arbetet på en advokatbyrå med inriktning på fullservice, med internationell inriktning. Juristerna har stor processvana inom flera civilrättsliga områden, förvaltnings- och straffrätt. Advokatfirman åtar sig återkommande internationellt privaträttsliga uppdrag.


Läs mer

Jan 16, 2019


NYEXAD SKATTEJURIST TILL GLOBAL EMPLOYER SERVICES TILL DELOITTE MALMÖ!! 


Inom Global Employer Services erbjuder vi tjänster och rådgivning som stödjer företags processer för hantering av internationella personalförflyttningar och i vårt arbete assisterar och träffar vi såväl bolagsrepresentanter som utlandsanställda.

I rollen som skattejurist inom Global Employer Services arbetar man ...

Läs mer

Jan 26, 2019


UPPSATSPRAKTIK PÅ SVALNERS SKATTEAVDELNING!  


Svalner erbjuder varje termin uppsatspraktik till 2-4 drivna studenter som är i slutet av sin juristutbildning. Syftet med praktiken är att du ska få praktisk erfarenhet av hur det är att arbeta som skattejurist i en affärsmässig miljö. Du får möjlighet att praktisera inom...


Läs mer

Jan 29, 2019


SÖK BIDRAG TILL UTLANDSSTUDIER! 


Stiftelsen Harry Axelson Iohnsons fond för rättsvetenskaplig forskning, som varje år lämnar bidrag till juriststudenter som avser att studera vid utländska universitet samt jurister under forskarutbildning, forskare i rättsvetenskap och andra jurister.

Fondens ändamål är enligt donationsurkunden dels att i utlandet sprida kännedom om svensk rättsvetenskap och lagstiftning...


Läs mer

Jan 09, 2019


EXTRAJOBB INOM SKATTERÄTT PÅ DELOITTES GLOBAL EMPLOYER SERVICES! 


Global Employer Services är den skatteavdelning som på Deloitte tillhandahåller rådgivning vid internationella personalförflyttningar. Då vår högsäsong är under våren behöver vi anställa nya medarbetare som kan bli ett tillskott till vårt team. Du blir en del av vårt globala nätverk av skatteexperter i 150 länder som levererar tjänster till allt från medelstora svenska företag till stora globala företag.


Läs mer

LUNCHÖPPET


Välkommen till JF:s kontor i L116 i Långhuset mellan kl. 12 - 13 alla vardagar. Vi bjuder alla medlemmar på gratis kaffe och te.


Vardagar: 12:00 till 13:00