Juristmässan

JURISTMÄSSAN

VÄLKOMMEN TILL JURISTMÄSSAN

Juridiska Föreningen vid Örebro universitet presenterar 2021 års arbetsmarknadsmässa. Du läste rätt, ibland händer det oförutsägbara. På grund av rådande omständigheter har ledningsgruppen beslutat att skjuta fram Juristmässan som normalt anordnas fysiskt i november månad till februari månad. Planerna kring en fysisk mässa gick heller inte att genomföra under rådande pandemi. Med orden "ställ om, ställ inte in" tog ledningsgruppen därför beslutet att ta mässan in i framtiden, via en virituell plattform.


Vi är oerhört stolta över vår digitala mässa och hoppas att ni tror lika mycket på den som vi. Mässan kommer att gå av stapeln den 18 februari kl.10:00-17:00. Om du nyfiken på att se hur plattformen ser ut och hur mässan kommer gå till, kika in vår instruktionsvideo till höger. Är du intresserad av att ställa ut på mässan? Kontakta utstallningsansvarig@juristmassan.nu för mer information! 


Juristmässan är en arbetsmarknadsmässa som anordnas varje år av Juridiska Föreningen vid Örebro universitet. Här finns det möjlighet för dig som jurist- eller rättsvetarstudent med internationell inriktning att träffa potentiella arbetsgivare och delta i en rad olika karriärrelaterade event som anordnas i samband med mässan.


Juristmässan 2021 planeras för fullt, har ni några frågor eller synpunkter är ni mer än välkomna att maila mig på projektledare@juristmassan.nu.Hoppas ni är intresserade av årets mässa och att vi hörs! 


Vänliga hälsningar, Rosanna Oscarés  Projektledare 20/21