Samarbetspartners


HUVUDSAMARBETSPARTNERS


CEDERQUIST

Cederquist är rankade som en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är en värderingsstyrd organisation som värderar kompetensutveckling och erbjuder ett gediget karriär- och utvecklingspaket.


Vi arbetar fokuserat med digitalisering, jämställdhetsfrågor och att erbjuda våra medarbetare en modern arbetsplats där du får alla förutsättningar att utvecklas till en skicklig affärsjuridisk konsult. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför är ett av våra primära fokusområden att alla som arbetar hos oss trivs och känner att de har möjlighet att nå hela sin fulla potential.


Vi lägger stor vikt vid att erbjuda innovativ och topprankad juridik och arbetar ständigt med att utveckla vårt erbjudande både till våra medarbetare och till våra kunder.


Besök vår hemsida för att få veta mer: cederquist.se

VINGE

Som juridikstuderande är du vår framtid och vi vill gärna lära känna dig redan under utbildningens gång. Läs mer på www.vinge.se/karriar

Vårt arbete påverkar samhället, och inget uppdrag är det andra likt. För att kunna ta oss an våra klienters utmaningar behöver vi medarbetare med olika förmågor och perspektiv, som med sina unika kompetenser kan samverka i team och göra skillnad tillsammans. Vi tror på en arbetsplats där varje persons särdrag får utvecklas, en arbetsplats där var och en kan nå sin fulla potential. Livserfarenhet, integritet, ödmjukhet, ambition och prestigelöshet är viktiga egenskaper. Alla som börjar hos oss blir placerade i en av våra arbetsgrupper efter intresse, önskemål och behov.
Vinge är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ca 450 medarbetare. Vi verkar på en global marknad och våra uppdrag är till stor del internationella. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och i Bryssel.

www.vinge.se
Instagram - www.instagram.com/vinge_life
Facebook - www.facebook.com/vinge.se
LinkedIn - www.linkedin.com/company/advokatfirman-vinge-kb


SAMARBETSPARTNERS


LINKLATERS

Linklaters är en internationell affärsjuridisk byrå som jobbar regionalt och globalt med fokus på transaktioner. På stockholmskontoret arbetar vi med M&A Corporate, M&A Real Estate, Bank & Finans, Skatterätt och Processrätt.

Vi tillhandahåller de rätta förutsättningarna för dig att bli ledande inom ditt rättsområde genom handledning och stöttning från erfarna kollegor i kombination med globala utbildningar i världsklass. På Linklaters finns goda möjligheter till secondments och vårt stockholmskontor ger dig det bästa av en stor byrås fördelar gällande erfarenheter och know how i kombination med en familjär stämning på kontoret.

Vi söker talangfulla medarbetare med engagemang, driv, teamworkkänsla och en vilja att lära. Du som är intresserad av att arbeta med komplexa ärenden och stora klienter i ett internationellt fokus kommer att trivas hos oss!

Hemsida: www.linklaters.com
Mailadress: recruitmentstockholm@linklaters.com
Facebook: LinklatersSweden
LinkedIn: LinklatersSweden
Instagram: LinklatersSweden

GERNANDT & DANIELSSON

Det är krävande att arbeta på affärsjuridisk byrå – inte minst hos Gernandt & Danielsson. Men det är också oerhört roligt och utvecklande. På Gernandt & Danielsson får du den stora byråns alla fördelar. Du får jobba med stora och komplexa uppdrag i nära samarbete med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att alla känner alla. Du blir sedd som individ och får ta ansvar från dag ett.

Sedan starten för drygt 25 år sedan har vi byggt upp en unik kvalitetskultur där kunskap, granskning och ifrågasättande värderas högt. Du får därför redan från första dagen arbeta nära delägare och andra seniora jurister. Vår erfarenhet är dessutom att du vinner på att jobba med flera rättsområden, inte bara ett. Allt detta gör att du växer snabbare in i advokat- och rådgivarrollen.


Är du rätt för oss, och vi rätt för dig? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig på http://www.gda.se/karriar/student/

MANNHEIMER SWARTLING

Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i Sverige och runt om i världen.
Vår unika affärsmodell har skapat en företagskultur där alla medarbetare – oavsett roll och senioritet – delar med sig av sin samlade kunskap och sina erfarenheter. Från dag ett finns en plan för hur du ska trivas och utvecklas i rollen som framgångsrik affärsjurist. Kärnvärdena laganda, kvalitet och affärsfokus genomsyrar allt vi gör.
Som fullservicebyrå med omfattande internationell verksamhet har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, New York, Moskva, Hongkong och Shanghai. Hos oss är du en central spelare i flera av näringslivets och rättsutvecklingens största händelser – tillsammans gör vi skillnad.


Läs mer på vår hemsida: www.mannheimerswartling.se

ROSCHIER

Roschier är en av Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Vi kombinerar erfarenhet med entreprenörskap och bland våra klienter hittar du många av Nordens mest framgångsrika företag. Totalt har Roschier ca 500 anställda och av dessa är 275 jurister. En av förklaringarna till vår framgång är våra medarbetare. Vi arbetar i team, oavsett kontor, område eller funktion och tillsammans hjälper vi våra klienter att bli framgångsrika. Vi som arbetar på Roschier är nyfikna, engagerade och målmedvetna och tillsammans bidrar vi till våra klienters utveckling och framgång.

Förutom möjligheten att lära sig advokatyrket från några av de bästa juristerna på marknaden erbjuder Roschier ett omfattande utbildningsprogram, Roschier University. Utöver juridiska ämnen innehåller programmet till exempel kommunikation, förhandlings- och presentationsteknik samt ledarskap. Vår målsättning är att erbjuda en inkluderande och inspirerande arbetsplats där du får en bra start på ditt yrkesliv och en möjlighet att växa och utvecklas professionellt.

Är du intresserad av en framtid på en advokatbyrå och på Roschier specifikt kan du söka någon av våra traineetjänster som finns tillgängliga från termin ett. Som trainee hos oss ges du en god möjlighet till personlig utveckling, samtidigt som vi ger dig den kunskap och de verktyg som du behöver för att kunna bygga vidare på din karriär inom affärsjuridik.

Vi på Roschier arbetar nära våra värderingar: client orientation, professionalism, ethics, pioneering och team work. Känner du att de passar dig och vill du vara med och utvecklas tillsammans med Roschier kan du vara en av våra framtida medarbetare.

Mer information om oss hittar du på vår hemsida: www.roschier.com.


SPONSORER


WISTRAND

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. I över ett sekel har vi byggt en advokatbyrå med erfarenhet, expertis och kapacitet att tillhandahålla högkvalitativ juridisk rådgivning samt skräddarsydda lösningar som möter våra klienters lokala, nationella och globala behov.


Hemsida:

https://www.wistrand.se/

.

LINDAHL

Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer med 250 medarbetare på sex olika kontor runt om i Sverige. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en spetskompetens inom bland annat immaterialrätt, life science, teknologi, media, telekom och process. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, M&A samt fastigheter. Utifrån vår kompetens går vi rakt på sak, med fokus på affärsnyttan.


Hemsida:

https://www.lindahl.se/