Partners


PARTNERS

Här presenteras Juridiska Föreningens partners. Är du intresserad av att inleda ett samarbete med oss? Ta kontakt med föreningens näringslivsansvarig.Näringslivsansvarig

Lovisa Jakobsson 

naringsliv@jforebro.se


HUVUDSAMARBETSPARTNERS


Vinge är en av Nordens ledande advokatbyråer, med omkring 500 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel. Tillsammans skapar vi framgång genom långsiktigt hållbar affärsjuridisk rådgivning och drivkraften i att tänka nytt.


Vem är du och hur vill du utvecklas? Vi gillar att se våra medarbetare nå sin fulla potential, och stöttar på vägen genom kontinuerligt lärande och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. För oss är det viktigt att du som medarbetare får växa i ditt yrke, påverka i ditt arbete och utrymme att vara dig själv.

Vi söker medarbetare med olika förmågor och perspektiv, som med sina unika kompetenser och egenskaper kan samverka i team och göra skillnad tillsammans. Det som förenar oss på Vinge är vårt engagemang för juridiken och affären, vår lyhördhet gentemot klienter och kollegor och vår ambition att alltid leverera i toppklass.

Läs om hur du startar din karriär hos oss på vinge.se/karriar


På Deloitte drivs vi av att hela tiden utveckla våra erfarenheter och kunskaper för att göra en meningsfull skillnad för våra klienter, varandra och samhället. Gemensamt för alla på Deloitte är ett stort engagemang och glädje inför vårt arbete. Hos oss ser vi till att du aldrig slutar utvecklas. Oavsett om det är genom ditt arbete, personerna du arbetar med, din egen karriärcoach eller utbildningar, lär du dig nya saker varje dag.


Deloitte är ett av världens största konsult- och revisionsnätverk. Vi är 345 000 anställda globalt, med 1500 anställda i Sverige, varav omkring 250 medarbetare på vår svenska avdelning Tax & Legal. Detta innebär att vi kan erbjuda en internationell miljö med kontor i 150 olika länder, vilket skapar goda internationella möjligheter.


Vi strävar ständigt efter att göra en meningsfull skillnad, vill du vara med på resan?


Besök vår hemsida för att få veta mer: deloitte.com.Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i Sverige och runt om i världen.
Vår unika affärsmodell har skapat en företagskultur där alla medarbetare – oavsett roll och senioritet – delar med sig av sin samlade kunskap och sina erfarenheter. Från dag ett finns en plan för hur du ska trivas och utvecklas i rollen som framgångsrik affärsjurist. Kärnvärdena laganda, kvalitet och affärsfokus genomsyrar allt vi gör.
Som fullservicebyrå med omfattande internationell verksamhet har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, New York, Hongkong och Shanghai. Hos oss är du en central spelare i flera av näringslivets och rättsutvecklingens största händelser – tillsammans gör vi skillnad.


Läs mer på vår hemsida: www.mannheimerswartling.seSAMARBETSPARTNERS


PwC är Sveriges ledande skatterådgivare och har en växande affärsjuridisk verksamhet. PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som har 328 000 medarbetare i över 152 länder. Det gör att vi kan dela med oss av kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans leverera relevanta lösningar som skapar förtroende och långsiktigt hållbara värden för såväl våra kunder som samhället i stort.


Vi arbetar med rådgivning inom såväl skatt- som affärsrätt, där vi hjälper våra kunder med allt från att vägleda dem genom transaktioner, börsnoteringar och generationsskiften till att ta fram strategier för regelefterlevnad i en internationell miljö.


Som Jurist på PwC får du chansen att jobba med utmanande arbetsuppgifter i både en svensk och internationell miljö. Det i kombination med ett stort fokus påkompetensutveckling och coachning bidrar till att du ständigt utvecklas i din roll som jurist och rådgivare. På PwC finns det inga begränsningar för din karriär.


Drivet och glöden finns hos alla som jobbar hos oss. Vi kallar det inställning. Den som löser komplexa utmaningar, utvecklar företag och har en positiv påverkan på samhället.


Din energi, inställning och dina nya perspektiv är en viktig del av vår ständiga utveckling. Därför vill vi vara en viktig del av din! Oavsett hur din karriär kommer att se ut i framtiden, ser vi det som en förmån att få vara med när den börjar.


Läs mer på vår hemsida:

https://www.pwc.se/karriar


Roschier är en av Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Vi kombinerar erfarenhet med entreprenörskap och bland våra klienter hittar du många av Nordens mest framgångsrika företag. Totalt har Roschier ca 500 anställda och av dessa är 275 jurister. En av förklaringarna till vår framgång är våra medarbetare. Vi arbetar i team, oavsett kontor, område eller funktion och tillsammans hjälper vi våra klienter att bli framgångsrika. Vi som arbetar på Roschier är nyfikna, engagerade och målmedvetna och tillsammans bidrar vi till våra klienters utveckling och framgång.

Förutom möjligheten att lära sig advokatyrket från några av de bästa juristerna på marknaden erbjuder Roschier ett omfattande utbildningsprogram, Roschier University. Utöver juridiska ämnen innehåller programmet till exempel kommunikation, förhandlings- och presentationsteknik samt ledarskap. Vår målsättning är att erbjuda en inkluderande och inspirerande arbetsplats där du får en bra start på ditt yrkesliv och en möjlighet att växa och utvecklas professionellt.

Är du intresserad av en framtid på en advokatbyrå och på Roschier specifikt kan du söka någon av våra traineetjänster som finns tillgängliga från termin ett. Som trainee hos oss ges du en god möjlighet till personlig utveckling, samtidigt som vi ger dig den kunskap och de verktyg som du behöver för att kunna bygga vidare på din karriär inom affärsjuridik.

Vi på Roschier arbetar nära våra värderingar: client orientation, professionalism, ethics, pioneering och team work. Känner du att de passar dig och vill du vara med och utvecklas tillsammans med Roschier kan du vara en av våra framtida medarbetare.

Mer information om oss hittar du på vår hemsida: www.roschier.com.

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer och med kontor över hela världen är det snarare regel än undantag att jobba med internationella klienter hos oss. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder specialistkompetens inom alla delar av affärsjuridiken. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Hos oss blir du en del av ett globalt nätverk som präglas av mångfald och kompetens. Vi erbjuder unika möjligheter till internationellt samarbete och många spännande karriärvägar.


Vi vill gärna lära känna dig redan under studietiden för att se om vi passar ihop. Har du läst minst sex terminer på juristutbildningen kan du söka jobb som sommarnotarie. Vi tar även emot uppsatspraktikanter och erbjuder extrajobb.


Läs mer om oss på

www.dlapiper.se  Det är krävande att arbeta på affärsjuridisk byrå – inte minst hos Gernandt & Danielsson. Men det är också oerhört roligt och utvecklande. På Gernandt & Danielsson får du den stora byråns alla fördelar. Du får jobba med stora och komplexa uppdrag i nära samarbete med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån med sina 130 anställda inte större än att alla känner alla. På vårt kontor i centrala Stockholm arbetar samtliga våra medarbetare, varav 80 är jurister. Du blir sedd som individ och får ta ansvar från dag ett.

Sedan starten för drygt 30 år sedan har vi byggt upp en unik kvalitetskultur där kunskap, granskning och ifrågasättande värderas högt. Du får därför redan från första dagen arbeta nära delägare och andra seniora jurister. Vår erfarenhet är dessutom att du vinner på att jobba med flera rättsområden, inte bara ett. Vi tror att allt detta skapar de bästa förutsättningarna för att du ska kunna utvecklas maximalt som affärsjurist. Dessutom hjälper det dig att hitta den inriktning du gillar mest.


Är du rätt för oss, och vi rätt för dig? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig på http://www.gda.se/karriar

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Vi är totalt cirka 200 medarbetare, varav ungefär 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.


Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi ger tydliga råd och rekommendationer baserade på varje klients unika affärsutmaning och är en strategisk samarbetspartner till våra klienter. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål.


Vi erbjuder dig som student en rad spännande möjligheter som ger dig en inblick i hur det är att arbeta hos oss, redan innan du har tagit examen. I vårt traineeprogram har vi flera olika roller, från Office Support Trainee som du kan söka från och med den första terminen, till Thesis Trainee den sista. Alla roller är olika, men det du får ut av traineeplatsen är detsamma. Du kommer att växa och utvecklas både som person och professionellt. Du kommer bli en del i en härlig gemenskap med mycket skratt och få ett värdefullt nätverk för framtiden. Framför allt kommer du få möjlighet att känna oss på pulsen på riktigt, ställa utmanande frågor och få med dig en bra bild av vad Delphi kan erbjuda just dig i framtiden.


Besök delphi.se för mer information och missa inte att bli medlem på vår kunskapsportal Friends of Delphi för att ta del av praktiska verktyg och smarta tips som du har nytta av under och efter studierna.


Delphi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg.

AG Advokat är Sveriges ledande byrå inom entreprenad- och fastighetsbranschen. Våra medarbetare är specialiserade på juridiken inom dessa affärsområden och vi har lång erfarenhet av transaktioner, finansiering, byggprojekt, leveransavtal och tvister. Vi är idag cirka 90 medarbetare och sitter i NK-huset mitt i centrala Stockholm.


Vi erbjuder en brant inlärningskurva med ständiga möjligheter att utvecklas i det dagliga arbetet. Det som utmärker arbetet hos oss är att även juniora biträdande jurister tidigt får klientkontakt och en helhetsbild av de ärenden vi arbetar i. Du får även en handledare som stöttar dig i din utveckling och stärker din kompetens ytterligare genom vårt utbildnings- och utvecklingsprogram.


Det är mycket värdefullt att redan som student få möjligheten att skapa sig en bild av vilken byrå och vilka juridiska områden som intresserar mest. AG Advokat har en studentpool, erbjuder sommarnotarietjänst och har instiftat ett uppsatsstipendium inom fastighetsrätt och entreprenadrätt. För dig som är nyfiken på hur det är att arbeta på Sveriges största nischbyrå har vi även startat podden Nischad.


Registrera dig med fördel till AG:s studentnätverk för att hålla dig uppdaterad på vad som är på gång hos oss.


Läs mer om AG här:https://www.agadvokat.se/karriar/

Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning. Visionen är att tillsammans med entreprenörsföretag skapa framtiden – utifrån övertygelsen att hållbart bolagsbyggande handlar om en helhet där såväl ekonomiska som miljömässiga och sociala aspekter ingår. Grant Thornton är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd med över 68000 medarbetare i 140 medlemsländer.

Skatteavdelningen på Grant Thornton räknas till en av Sveriges mest välrenommerade och är den ledande skatterådgivaren till ägarledda företag. Vi är i dagsläget cirka 100 skattespecialister och erbjuder tjänster inom fyra nyckelområden: företagsbeskattning, internationell beskattning, fåmansföretag och moms-, tull- och punktskatter. Som skattejurist på Grant Thornton arbetar du med spännande kunder och komplexa skattefrågor i en välkomnande och prestigelös miljö.


Läs mer på:

https://karriar.grantthornton.se/ 


SPONSORERAdvokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer med 250 medarbetare på sex olika kontor runt om i Sverige. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en spetskompetens inom bland annat immaterialrätt, life science, teknologi, media, telekom och process. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, M&A samt fastigheter. Utifrån vår kompetens går vi rakt på sak, med fokus på affärsnyttan.


Hemsida:

https://www.lindahl.se/