Resor

JF RESOR


   UTRIKESRESAN


När skoltröttheten smyger sig på och vårsolen kikar fram, vad är inte bättre än att packa ner solglasögonen, vårjackan och passet och följa med på JF:s årliga utrikesresa!


Tidigare år, när vi besökt bland annat Amsterdam, Dublin och Berlin, har resorna varit avkopplande i ordets rätta betydelse. Tillsammans upplever vi staden, krogar, sevärdheter och oförglömliga pubar. Därutöver gör vi ett eller flera studiebesök på platser med juridisk anknytning såsom ambassader, domstolar eller juridiska byråer.

Är du omåttligt intresserad av internationell juridik eller bara ute efter en ursäkt att få umgås med vänner i en annan kontext än framför lagboken och på timebeer, ska du åka med på utrikesresan!


Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till vår aktivitetsansvarig Amelie.
ÅRERESAN


JF åker till Åre är kanske ett utav JF:s mest uppskattade evenemang under året, av den självklara anledningen att det ges möjlighet till skidåkning i världsklass, ändlös afterski och en fantastisk sammanhållning. Välj själv om du efter en skiddag i strålande sol och bitande minusgrader värmer upp kroppen och dämpar pjäxvärken med Jägermeister på afterski på Verandan eller med ett en varm bastu i stugan.


Oavsett om du är en inbiten skidåkare som tar med både pist- och offpistlaggen eller om du hellre föredrar ett par välvallade längdskidor med en termos bland renarna kommer det bli en oförglömlig resa. Utöver den fantastiska vinterupplevelsen ges möjlighet till att besöka Åres välutrustade by med allt från svindyr shopping, mysiga caféer, lyxiga spaanläggningar eller ett besök på Åres chokladfabrik. Men framför allt vill vi lyfta fram den fantastiska gemenskap i sann JF-anda som sprider sig som snön i vinden.

LUNCHÖPPET


Lunchöppet är tyvärr stängt tillsvidare,

på grund av rådande omständigheter. 

Vi hoppas kunna öppna upp igen så snart som möjligt.