Medborgarjuristerna


MEDBORGARJURISTERNA


Medborgarjuristerna är ett utskott till Juridiska föreningen vid Örebro universitet (Juridiska föreningen) och har sedan 2011 erbjudit kostnadsfri juridisk rådgivning. Medborgarjuristerna samarbetar även med Örebro kommun. Verksamheten är ideell och bedrivs av studenter från juristprogrammet eller rättsvetenskapliga programmet som har genomfört minst tre terminer av utbildningen. 


Läs mer om verksamheten här.


Medborgarjuristernas verksamhet bygger på premissen att rådgivarna får möjlighet att använda sina juridiska kunskaper för att kunna bistå med ett värdefullt och ideellt arbete. Rådgivningen ges via ett digitalt eller fysiskt möte.

 


Medborgarjuristerna har uppehåll under sommarperioden och bedriver endast verksamhet under vårterminen och höstterminen.


BOKA TID


Vi behöver veta i förväg vad du behöver hjälp med, så att vi som rådgivare kan förbereda oss. För att boka ett digitalt möte, maila medborgarjuristerna@gmail.com med en beskrivning av ditt ärende. 


Efter att du har mailat kommer ett möte bokas in efter överenskommelse. Nödvändig information mejlas i god tid innan mötet.NUVARANDE LEDNING

Projektledare

Ajla Poljak


Vice projektledare

Amanda Boutros


FÖLJ MEDBORGARJURISTERNA