JF-podd

JF-PODD


Luta dig tillbaka och lyssna på JF:s ljuva röster

Ett relativt nytt koncept är JF-podd där vi pratar om allt från vardagliga händelser till juridiska problem. Undrar du hur det är att gå på juristprogrammet vid Örebro universitet? Undar du hur det är att sitta i styrelsen? Lyssna!


Har det hänt att du och några polare sitter hemma hos dig sent en sen kväll i januari och känner att ni har ett riktigt skönt snack? En av er utbrister: ”Hörni, vi borde starta en podd!” Fantastiskt! Nu har ni chansen att ta första steget ut i etern och skapa en podd som folk diskuterar och snackar om under föreläsningspausen.

JF Örebro startar nu ett PODDUTSKOTT för att vidareutveckla JF:s podd. Vi söker dig som har ett stort engagemang och studerar vid rättsvetenskapliga- eller juristprogrammet samt älskar att prata eller är duktig på att få andra att prata. Ingen tidigare erfarenhet krävs och det ges stor frihet att själv bestämma innehållet och upplägget. Är du intresserad? Klicka på knappen nedan och skriv vad du vill prata om.


Vi ser fram emot att höra från dig!

LUNCHÖPPET


Välkommen till JF:s kontor i L116 i Långhuset mellan kl. 12 - 13 alla vardagar. Vi bjuder alla medlemmar på gratis kaffe och te.


Vardagar: 12:00 till 13:00